Werkwijze


Projecten van twing! doorlopen de volgende stappen:

Intake


Na het inventariseren van uw wensen bespreekt twing! de mogelijke oplossingen die wij kunnen bieden om uw doelen te bereiken.

Offerte

Op basis van het intake gesprek stellen wij een offerte op waaruit duidelijk blijkt welke werkzaamheden wij zullen verrichten, op welke termijn en welke kosten daaraan verbonden zijn. Geen verrassingen achteraf dus!

Informatie analyse


Complexere projecten vereisen een grondige informatie analyse om tot het beste eindresultaat te komen. twing! voert deze analyse uit met nauwe betrokkenheid van de opdrachtgever. Dit proces resulteert in een functioneel ontwerp waarin de te realiseren oplossing duidelijk en helder is omschreven. Afhankelijk van de inhoud van het project kan in deze fase naast het functioneel ontwerp een technisch (architectuur) ontwerp worden opgesteld.

Vormgeving


De gebruiker van een computersysteem krijgt een eerste indruk van het systeem op basis van de vormgeving. Het is daarom belangrijk dat de vormgeving de gebruiker uitnodigt het systeem te gebruiken en niet afschrikt. Daarnaast is het voor uw organisatie van belang op uniforme wijze te communiceren met uw doelgroep. Samen met twing! wordt een passend ontwerp gemaakt waarbij rekening gehouden wordt met deze aspecten.

Database ontwerp en implementatie


Vaak vormt een database de kern van een applicatie. Een degelijk database ontwerp en een vakkundige implementatie waarborgen de stabiliteit en flexibiliteit van het gehele systeem. twing! is expert op het gebied van database ontwerp en database implementaties. Daardoor bent u bij twing! verzekerd van een stabiele en toekomstbestendige oplossing!

Realisatie


Nadat de ontwerpen zijn afgerond en goedgekeurd begint voor twing! de realisatie fase. Met een enthousiaste, vakkundige en vaardige aanpak werkt twing! de ontwerpen uit tot hoogwaardige en bruikbare oplossingen. Kwaliteit en zorgvuldigheid zijn in dit traject belangrijke kernwoorden.

Kwaliteitscontrole / testen


twing! heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Om zeker te zijn van deze hoge kwaliteit wordt het systeem uitvoerig getest. Op realistisch gebruik, maar ook op het correct functioneren bij abnormaal gebruik. Beveiligingsaspecten worden nogmaals nauwkeurig nagelopen en eventuele oneffenheden worden bijgewerkt. Zo bent u bij twing! zeker van een resultaat dat aansluit op uw verwachtingen: een krachtige oplossing waar u wat aan heeft!

Opleveren en nazorg


Nadat u via besloten toegang zelf heeft kunnen ervaren dat de gerealiseerde oplossing aansluit op uw wensen is de oplossing klaar voor in productiename. twing! zorgt voor een soepele en vooral succesvolle start van uw nieuwe applicatie!

Offerte van twing!


Lees meer over het aanvragen van een website offerte


twing!

zoeken:zoek

lid van het Apple Developer Programma lid van het Microsoft Partner Program

blog

linkspermalink

twing!

regio infoIn de Randstad steden:
Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Zoetermeer, Dordrecht, Leiden, Delft, Schiedam

Regio Rotterdam:
Hellevoetsluis, Vlaardingen, Rijswijk, Maassluis, Lansingerland, Spijkenisse, Albrandswaard, Westland, Barendrecht, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Papendrecht Krimpen aan den IJssel, Brielle, Zwijndrecht, Woerden

© 2005-2017, Twing IT, internetbureau Rotterdam
Internetbureau twing!
Laan op Zuid 157
Rotterdam, Zuid-Holland, 3072 DB Nederland
+31104334316
internetbureau rotterdam
Internetbureau twing!
Laan op Zuid 157, Rotterdam, Zuid-Holland.
+31104334316 http://www.twing.nl/