websites


Wij maken gebruikersvriendelijke websites en gebruiken daarvoor eerder ontwikkelde componenten en vullen die zo nodig aan met opdracht specifieke onderdelen. Op deze manier bieden wij maatwerk oplossingen zonder de bijbehorende investeringen. Wij maken regelmatig gebruik van opensource content management systemen waaronder Wordpress.

Onze websites zijn geschikt voor Internet Explorer, Safari, Chrome, Opera en Firefox.

mobiele websites / toepassingen


Wij maken bestaande en nieuwe websites geschikt voor gebruik op mobiele apparaten zoals telefoons, tablets en touchscreens.

Naast mobiele websites kunt u bij ons terecht voor platform specifieke oplossingen voor producten van onder andere Apple, Microsoft en Google.

databases


Voor het opzetten van een nieuwe database of het uitbreiden van bestaande databases bent u bij ons aan het juiste adres. Gegevens zijn beveiligd, eenvoudig te doorzoeken en gemakkelijk te beheren. Door de database te koppelen aan een website of mobiele toepassing kan de database overal en altijd beschikbaar gemaakt worden.

Wij werken met MySQL, Microsoft SQL Server en Oracle.

e-commerce sites


Wij bouwen webwinkels, productcatalogi en ordersystemen op basis van open source software zoals Magento en Virtuemart of ontwikkelen op basis van eerder gemaakte oplossingen. Er kunnen koppelingen gemaakt worden met bestaande product- en facturatiesystemen.

bedrijfsoplossingen


twing! biedt bedrijfsoplossingen voor onder andere relatiebeheer, projectadministratie en personeelsmanagement. Voorbeelden zijn tijdregistratie, workflow optimalisatie, management rapportages, persoonlijk ontwikkelplan en e-learning tools.

mobiel / online betalen


Wij maken (mobiele) betaaloplossingen mogelijk via iDeal, Paypal en creditcards. Voor zowel een eenvoudige iDeal koppeling als voor een wereldwijd toepasbare betaaloplossing bent u bij ons aan het juiste adres.

sociale media koppelingen


Gebruik social media om dichterbij uw doelgroep te komen. Wij maken lichtgewicht koppelingen en geïntegreerde social media applicaties en alles wat daartussenin ligt.

Wij koppelen onder andere Facebook, Twitter, Hyves en Youtube.

zoekmachine optimalisatie


Uw website optimaal vindbaar in populaire zoekmachines zoals Google en Yahoo? Wij geven eerlijk advies over wat haalbaar is en wat niet. Onze geoptimaliseerde sites scoren enorm hoge page ranking, slechts een kwestie van de juiste techniek en een klein beetje geduld.

kantoorautomatisering


Herhalende en tijdrovende taken lenen zich vaak ideaal voor een klassieke automatiseringsslag. Wij structureren en verbeteren informatiestromen en optimaliseren daarmee uw productiviteit.

Dit doen wij met bijvoorbeeld met automatisch gegenereerde Excel documenten en vele andere slimme trucs.

systeemkoppelingen


Nooit meer dezelfde gegevens in verschillende systemen bijhouden? In plaats van beide systemen te vervangen door één groter en kostbaar systeem maken wij systeemkoppelingen zodat er geen dubbele invoer meer nodig is.

Geïnteresseerd in onze dienstverlening of op zoek naar advies?

Bel ons: 010 - 433 43 16


twing!

zoeken:zoek

lid van het Apple Developer Programma lid van het Microsoft Partner Program

blog

linkspermalink

twing!

regio infoIn de Randstad steden:
Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Zoetermeer, Dordrecht, Leiden, Delft, Schiedam

Regio Rotterdam:
Hellevoetsluis, Vlaardingen, Rijswijk, Maassluis, Lansingerland, Spijkenisse, Albrandswaard, Westland, Barendrecht, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Papendrecht Krimpen aan den IJssel, Brielle, Zwijndrecht, Woerden

© 2005-2017, Twing IT, internetbureau Rotterdam
Internetbureau twing!
Laan op Zuid 157
Rotterdam, Zuid-Holland, 3072 DB Nederland
+31104334316
internetbureau rotterdam
Internetbureau twing!
Laan op Zuid 157, Rotterdam, Zuid-Holland.
+31104334316 http://www.twing.nl/