Million Milestones iPhone App in iTunes store


15 oktober 2012
De Million Milestones App is nu ook gratis te downloaden in de app store. Deze iPhone App heeft naast het berekenen van je eigen leeftijd en die van Facebook vrienden in seconden, minuten, dagen, weken en maanden nog meer mogelijkheden. Zo is het mogelijk om eigen evenementen toe te voegen (denk bijvoorbeeld aan een huwelijk of de oprichting van een bedrijf). Ook kan met de iPhone App per vriend bekeken worden welke Milestones aanstaande zijn. Omdat de App de gegevens van je vrienden op de iPhone bewaart kan de app ook offline gebruikt worden (wij doen overigens niets met deze gegevens). De app is nu gratis te downloaden!

Ben je nieuwsgierig of wil je ons helpen door de app voor ons te promoten?
Installeer hem dan nu!
https://itunes.apple.com/nl/app/million-milestones/id556865208

twing! lanceert Facebook App


12 oktober 2012
Met trots lanceert twing! “Million Milestones”, een Facebook en iPhone showcase app. Het idee voor de applicatie is ontstaan door de vraag: “Hoe oud ben ik eigenlijk in seconden? Minuten? Maanden?”. Deze interessante vraag houdt mensen natuurlijk enorm bezig! Al gauw bleken een aantal noemenswaardige jubileummomenten is het leven voor te komen. Zo bereik je rond je 19de de fantastische leeftijd van 1.000 weken, met een goede 27 jaar 10.000 dagen en bij een dikke 31 bereikt men de 1.000.000.000 seconden Milestone.
Al spelende met deze kennis rezen meerdere vragen op: “Hoe oud zijn m’n vrienden dan”. “Zijn er vrienden die binnenkort een feestje kunnen geven omdat ze een bijzondere Milestone bereiken?” .

Graag vertellen we jullie ook wat je eigen leeftijd, in seconden, minuten, dagen, weken en maanden is. De Facebook App van twing! laat naast je eigen jubileummomenten ook in één keer alle momenten van je Facebook vrienden zien.

Nieuwsgierig geworden? Installeer dan gauw onze Million Milestones App!
http://apps.facebook.com/million-milestones/

PS: Maak ons blij en Like de App

Nieuwe jas voor prepaidzuil.nl


21 december 2011
Prepaidzuil.nl is door twing! in een nieuw jasje gestoken. De site biedt voordelig beltegoed, belkaarten en nieuwe telefoons. Naast het implementeren van het nieuwe design heeft twing! de integratie van social media en de automatische inkoop van beltegoed en orderverwerking bij het backend systeem van de klant verzorgd.

Volg ons op Facebook


1 september 2011
Op de Facebook pagina van twing! vind je ons portfolio, het laatste nieuws en de dagtip. Mis niets en volg twing!Jan-Kees de Jager bezoekt twing!


8 juni 2011
Minstens zo belangrijk als het bezweren van de Griekse schuldencrisis is natuurlijk het op orde hebben van de IT processen. Minister de Jager liet zich daarom graag informeren over de producten en diensten van twing!Ook voor het genereren en verwerken van miljoenen accept-gyros bent u bij twing! aan het juiste adres!

twing! is verhuisd


1 juni 2011
Een mooiere locatie, beter bereikbaar en razendsnel glasvezel internet! In ons gloednieuwe kantoor aan de Laan op Zuid werken we met onverminderd veel plezier voor onze vertrouwde (maar ook nieuwe!) opdrachtgevers. Ook het meest essentiele stuk hardware (het Braun RapidBrew 3000 koffiezetapparaat) is inmiddels volledig operationeel, maak dus gerust een afspraak voor een kopje koffie en een vrijblijvend (IT) advies!

U vindt ons aan de Laan op Zuid 157 in Rotterdam (klik op contact voor een routebeschrijving).

De verhuizing werd mede mogelijk gemaakt door Arnoud, Arnout, Joost en Pieter! Bedankt!

Greenmaker.nl is gelanceerd


3 januari 2011
In samenwerking met viervier heeft twing! de site van greenmaker.nl gemaakt. De site bevat een eenvoudig te gebruiken CMS. twing! zorgde voor de ontwikkeling van techniek, viervier voor de volledig op maat gemaakte vormgeving.

SOATestAnywhere is online!


2 november 2010
twing! heeft SOATestAnywhere gerealiseerd, een site waarop bezoekers anoniem online een SOA test kunnen bestellen. De site ontsluit alle denkbare informatie over diverse SOA's (Chlamydia, Gonorroe, Trichomonas, HIV, Syfilis, Hepatitis B). Als een bezoeker een SOA test wil uitvoeren kan een testset worden besteld. Vervolgens wordt een set voor het afnemen van een monster opgestuurd naar de site bezoeker. Omdat betalen via MultiSafePay verloopt en er een mogelijkheid is om de testsets bij een Kialapunt op te halen hoeft de gebruiker zich geen zorgen te maken over zijn/haar anonimiteit. Het monster dat de gebruiker retourneerd wordt door een professioneel laboratorium onderzocht. De testresultaten worden beschikbaar gesteld op een beveiligd deel van de website. De vormgeving van de site werd uitgevoerd door Global-x. twing! maakte het geheel tot een werkende site. De site voorziet verder in de logistiek van het bestelproces, zodat de beheerder op eenvoudige wijze snel en zonder fouten de bestellingen kan afhandelen.

twing! zoekt (afstudeer) stagiairs en ontwikkelaars


1 oktober 2010
Ben je, of ken je een (internet)ontwikkelaar met ambitie die op zijn tijd serieus kan zijn, maar ook graag binnen een leuke club aan de slag wil? Bekijk dan gauw even onze vacatures!

We zoeken iedereen met affiniteit voor internet ontwikkeling, in het bijzonder zoeken we stagiairs en afstudeerders. Reageren kan via stagemotor.nl, maar uiteraard via de gebruikelijke weg.

Vwo'ers Schravenlant doen casus met twing!


24 september 2010
Net als vorig jaar werkt twing! weer samen met de openbare scholengemeenschap Schravenlant. De eindexamenkandidaten vwo doen voor het vak informatica een casus met als eindproduct een Visual Basic applicatie. Enerzijds heeft twing! daarbij de rol als klant anderzijds de specialist die aan de leerlingen voor het eerst de gang van zaken binnen een internetontwikkelsbedrijf laat zien.

Wij bestaan alweer 5 jaar!


1 juli 2010
Inmiddels 5 jaar geleden is twing! ingeschreven bij de kamer van koophandel. Destijds is Twing IT, een afgeleide van TWee INGenieurs, bedacht en toen bleek dat de domeinnaam nog vrij was was de inschrijving een feit. De klanten van het begin zijn nog steeds onze klanten en daarvoor willen we hen dan ook hartelijk danken! Uiteraard zijn we ook heel erg blij met de nieuwe klanten die we in de tussentijd verworven hebben. twing! zal in ieder geval blijven bestaan en we zullen de projecten met veel passie voor het vak blijven uitvoeren.

De feiten:
- 3 locaties
- circa 500 klussen voor 100 klanten
- 30.000 kopjes koffie
- meer dan 60 webapplicaties
- meer dan 100 databases
- meer dan 1700 tips op webontwikkelingsgebied
- 50 dagen non-stop telefonische support
- 10.000 e-mails beantwoord
- 25.000 ongewenste e-mails ontvangen
- 500 ongewenste telemarketeers


Metropolistv.nl is vernieuwd!


11 maart 2010
De nieuwe site van het VPRO programma Metropolis is vanaf vandaag online!

De correspondenten van het programma maken talloze repportages wereldwijd. Dit video materiaal is per zoekfunctie of gegroepeerd op land, correspondent of thema beschikbaar.

twing! heeft de aangeleverde vormgeving omgezet naar een functionele site. Er zijn uitgebreide integratiemogelijkheden gecreëerd voor het eenvoudig koppelen van externe systemen met de site. Daarmee is het mogelijk om de filmpjes van de site te integreren op social networks, zoals facebook, hyves en open social. De site is beschikbaar in twee talen en de informatie die erop staat is te onderhouden via een eenvoudig opgezette back office.

Nieuwsgierig naar het programma? De nieuwe reeks start zaterdag 13 maart 2010 om 20:25 uur op Nederland 3.

Nieuwe vormgeving Desiree online


18 februari 2010
De site van Desiree heeft een nieuw jasje. De vormgeving werd aangeleverd door een Rotterdams reclamebureau. twing! was verantwoordelijk voor de uiteindelijke technische realisatie van deze site (het omzetten naar een functionele site).

De 1500ste tip op webontwikkelingsgebied!


4 december 2009
Met trots presenteert twing vandaag haar 1500ste dagtip! Al snel na de start van twing in 2005 is de dagtip begonnen om iedere dag een tip te geven op het gebied van internet applicatie ontwikkeling. Inmiddels heeft de dagtip vele honderden bezoekers per dag en dit aantal is nog steeds stijgende! We zijn altijd in voor suggesties, dus mocht je een keer een leuke tip hebben of een reactie, aarzel dan niet en stuur hem meteen door naar .

Bekijk de dagtip door te klikken op "dagtip" of surf naar www.twing.nl/dagtip.

Site No Label online!


1 december 2009
No label is een jong en ambitieus architectenbureau. twing! heeft gezorgd voor de technische realisatie van de nieuwe website van dit Rotterdamse bureau. De site is eenvoudig te onderhouden en optimaal vindbaar voor zoekmachines.

Benieuwd? Neem een kijkje op: no-label.info!

Diavoorstelling voor VPRO Metropolis


14 september 2009
De website van het VPRO programma Metropolis is door twing! voorzien van een op maat gemaakte diavoorstelling. Artikelen uit het CMS WordPress worden in een automatische slideshow gepresenteerd aan de bezoeker.

Blender water simulatie


11 september 2009
Bekijk de waterdichte webpagina op de twing! website. Met de opensource software Blender en Yafaray ontwikkelde twing! deze demonstratie pagina. 3D technieken in combinatie met streaming video biedt unieke kansen voor eye-catching bannering en promotie.

Woningzoeker oudijmuiden.nl is gelanceerd


1 september 2009
In samenwerking met viervier heeft twing! de woningzoeker van de website oudijmuiden.nl gelanceerd. twing! heeft gezorgd voor de technische realisatie van de woningzoeker. Sitebezoekers kunnen zoeken naar nieuw te realiseren woningen door hun eisen op te geven waarna de woningzoeker de bijbehorden resulaten toont. De beheerder van de site kan de woningen naar wens toevoegen en aanpassen.

Speel nu het gratis online beleggingsspel van twing!


30 juli 2009
twing! lanceert gratis online beleggingsspel. Met stijgende beurskoersen en lage spaarrentes is beleggen misschien een interessante optie om uw kapitaal verder te laten groeien. Last van koude voeten? Probeer eerst eens fictief te beleggen met het twing! online beursspel!

Om je een beetje op weg te helpen krijg je van ons maar liefst € 10.000,- helemaal gratis!

Ga naar het twing! online beleggingsspel

Nieuwe huisstijl; Twing IT wordt twing!


22 juni 2009
Sinds de start in 2005 is twing! uitgegroeid tot een volwassen en volwaardige organisatie. In deze tijd hebben we gemerkt dat de persoonlijke benadering en ondersteuning is wat veel grotere bedrijven missen en zijn we ons daarom daarop steeds meer gaan toespitsen. Bij een persoonlijke behandeling hoort identiteit en dat is wat de site van Twing IT mistte!

Daarom is er door reclamebureau viervier een nieuwe huisstijl ontwikkeld. De site, facturen, offertes en visitekaartjes moeten er allemaal aan geloven en zullen binnenkort allemaal in de nieuwe huisstijl zijn.

De dagtip is vanaf nu geïntegreerd in de site. De honderden liefhebbers van webtechniek kunnen dus gewoon zoals altijd dagelijks een nieuwe tip verwachten en de populaire bijbehorende RSS feed blijft ongewijzigd.

twing!

zoeken:zoek

lid van het Apple Developer Programma lid van het Microsoft Partner Program

blog

linkspermalink

twing!

regio infoIn de Randstad steden:
Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Zoetermeer, Dordrecht, Leiden, Delft, Schiedam

Regio Rotterdam:
Hellevoetsluis, Vlaardingen, Rijswijk, Maassluis, Lansingerland, Spijkenisse, Albrandswaard, Westland, Barendrecht, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Papendrecht Krimpen aan den IJssel, Brielle, Zwijndrecht, Woerden

© 2005-2017, Twing IT, internetbureau Rotterdam
Internetbureau twing!
Laan op Zuid 157
Rotterdam, Zuid-Holland, 3072 DB Nederland
+31104334316
internetbureau rotterdam
Internetbureau twing!
Laan op Zuid 157, Rotterdam, Zuid-Holland.
+31104334316 http://www.twing.nl/